0 Продукти в кошницата:

Безплатна доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ.

(не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").                                      

 ЗА ПОРЪЧКИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ ДО 50 лв. - 7 лв. доставка


ВАЖНО! Във връзка със засиленият интерес към поръчките за растения, същите се изпълняват в рамките на 7-10 работни дни. Правим всичко възможно този срок да бъде намален. Благодарим Ви за разбирането и търпението. ПРЕДЛАГАМЕ:

Изграждане на градински езера

Изграждане поливни системи

Изграждане и поддръжка на зелени площи


5%

ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСЪПКА

при вземане на поръчката от магазините ни в София.

(не важи за продуктите от категория "Градински мебели"!)

МАГАЗИНИ В СОФИЯ

Дианабад
ж.к. Дианабад, ул. Никола Габровски 39А

Мусагеница
 ж.к. Младост 1, район Мусагеница, бл. 110

Телефон: 

0893 565 994

 

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчаните продукти от наш магазин в гр. София - (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!!

 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.


 

 

Agrecol -  високо качествен и ефективен Гланц за листа - 250 ml

Agrecol - високо качествен и ефективен Гланц за листа - 250 ml

Код: FLO410

Agrecol е полска компания за производството на торове за професионалисти и любители градинари, препарати за защита на растенията, а също така и за домашни вредители и продукти за балконски растения. В продължение на много години Agrecol предлага широка гама от течни и твърди торове. Сред тях е групата на течните торове на органично-минерална основа, които съдържат органично активни вещества като хумус, а от това следва че са най-безопасни и най-ефективни за употреба в дома. От съществено значение е също така въвеждането на групи на минерални торове с добавка на витамин С, минерални торове Dobrovit и минерални торове във вид на гел. Повече от 500 продукта се произвеждат под постоянен контрол на собствената лаборатория, оборудвана с висок клас аналитично оборудване. Високо квалифициран и опитен персонал осигурява правилното функциониране на производството и качеството на системата за управление ISO 9001. Препаратът е предназначен за създаване на естетика на листата на растенията в букети, цветни композиции и домашни растения. Позволява получаването на естествен здрав блясък на растенията, а
също и ефикасно отстранява петната от листата. Ограничава попадането на прах без да пречи на процеса на дишане на растенията.
Цена: 10,17 лв. 11,06 лв.
бр.
Купи