0 Продукти в кошницата:

Безплатна доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ.

(не важи за поръчки с тегло над 20 кг., доставени до офис на ЕКОНТ, както и за поръчки над 2кг., доставени до частен адрес. Не важи и за продукти от категория "Градински Мебели").                                      

 ЗА ПОРЪЧКИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ ДО 50 лв. - 7 лв. доставка до офис на ЕКОНТ, а до частен адрес според тарифата на куриерската фирма.

ПРЕДЛАГАМЕ:

Изграждане на градински езера

Изграждане поливни системи

Изграждане и поддръжка на зелени площи


5%

ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСЪПКА

при вземане на поръчката от магазините ни в София.

(не важи за продуктите от категория "Градински мебели"!)

МАГАЗИН


 Градински център

с. Световрачене

ул. "Софийска" 39

Телефон: 

0893 565 994

 

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчаните продукти от наш магазин в гр. София - (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!!

 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.


 

 

Боция Botia striata spec.  - 4-5 см

Боция Botia striata spec. - 4-5 см

Код: 18l-2-12

Свържете се с наш сътрудник за да уточните условията по доставката. Продавам Боция Botia striata spec. - 4-5 см

otia almorhae (известен преди като Botia lohachata) често се разпространява във Великобритания и САЩ под името пакистанска боция. Те представляват бели на цвят риби с черни петна по тялото си, които повече или по-малко се разполагат в редуващи се форми на "Y" и "O", от където произлиза и популярното им име - Yo-Yo боции. Заради тяхната малко по-борбена природа, някои източници предлагат да се гледа само по един екземпляр от вида, но това само ще повиши нивото на агресия към другите видове риба. Отглеждани като група, тези боции ще бъдат по-загрижени един с друг, отколкото с техните съквартиранти, но определено трябва да се избягва малки риби и риби с по-дълги перки. Botia almorhae може да достигне до 17 сантиметра на дължина и техните петна придобиват по-мрежест изглед, с напредване на възрастта.
Цена: 11,11 лв.
бр.
Купи