0 Продукти в кошницата:

Безплатна доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ.

(не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").                                      

 ЗА ПОРЪЧКИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ ДО 50 лв. - 7 лв. доставка


ВАЖНО! Във връзка със засиленият интерес към поръчките за растения, същите се изпълняват в рамките на 7-10 работни дни. Правим всичко възможно този срок да бъде намален. Благодарим Ви за разбирането и търпението. ПРЕДЛАГАМЕ:

Изграждане на градински езера

Изграждане поливни системи

Изграждане и поддръжка на зелени площи


5%

ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСЪПКА

при вземане на поръчката от магазините ни в София.

(не важи за продуктите от категория "Градински мебели"!)

МАГАЗИНИ В СОФИЯ

Дианабад
ж.к. Дианабад, ул. Никола Габровски 39А

Мусагеница
 ж.к. Младост 1, район Мусагеница, бл. 110

Телефон: 

0893 565 994

 

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчаните продукти от наш магазин в гр. София - (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!!

 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.


 

 

Campanula cochleariifolia "Samantha" - Кампанула - височина на растението -  0.1 - 0.2 м.

Campanula cochleariifolia "Samantha" - Кампанула - височина на растението - 0.1 - 0.2 м.

Код: tree0694

Стойността на доставката не е включена в цената на този продукт. Растението се предлага вкоренено в саксия. При поръчка на по-големи количества предлагаме отстъпки от обявената тук цена. Свържете се с наш сътрудник за информация относно наличността на този продукт в момента. При търсене от ваша страна може да предложим растение с различен размер от обявеното. Произход: от умерения пояс на Северното полукълбо. Видовете от този род се използват за отглеждане в цветните градини на открито, като ниските форми са особено ценени за алпинеуми и ефектни бордюри. Могат да се отглеждат и в саксия, а високите форми кампанула се използват, както за украса на паркове и градини, така и за отрязан цвят. Видовете основно са многогодишни, като кампанулите за лехи се отглеждат като двугодишни . Изискват богата хумусна почва, с отлични дренажни свойства и открити слънчеви места, но могат да виреят и на лека сянка. достига височина около 50-60 см, дори понякога над 75 см, има според вариетета прости или кичести цветове, обагрени в бяло, розово или синьо. Цъфти през юни и юли и е чудесна за висок бордюр.
Цена: 6,39 лв. 6,95 лв.
бр.
Купи