0 Продукти в кошницата:

Безплатна доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ.

(не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").                                      

 ЗА ПОРЪЧКИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ ДО 50 лв. - 7 лв. доставка


5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчаните продукти от наш магазин в гр. София - (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!!

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.ПРЕДЛАГАМЕ:

Изграждане на градински езера

Изграждане поливни системи

Изграждане и поддръжка на зелени площи


5%

ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСЪПКА

при вземане на поръчката от магазините ни в София.

(не важи за продуктите от категория "Градински мебели"!)

МАГАЗИНИ В СОФИЯ

Дианабад
ж.к. Дианабад, ул. Никола Габровски 39А

Мусагеница
 ж.к. Младост 1, район Мусагеница, бл. 110

Телефон: 

0893 565 994

 

 

 

Cavalor Electroliq Balance - течен електролит за компенсиране на електролитни загуби в случаи на големи натоварвания при конете - 1000 мл.

Cavalor Electroliq Balance - течен електролит за компенсиране на електролитни загуби в случаи на големи натоварвания при конете - 1000 мл.

Код: 472561

Cavalor Electroliq Balance - течен електролит за компенсиране на електролитни загуби в случаи на големи натоварвания при конете - 1000 мл.

Когато конят се поти силно, т.е. по време на тежък труд, стрес или при високи температури, се губят много електролити. Това може да доведе до ослабена мускулатура и мускулни спазми. След тежки натоварвания, придружени от силно изпотяване, е от съществено значение да се възстанови електролитния баланс на оптимално ниво. Така може да се осигури бързо възстановяване на коня след натоварвания.

Съвет: Използвайте Electroliq Balance/Electrolyte Balance след тежки тренировки или по време на продължително транспортиране, особено през горещи дни.

По време на състезания може да използвате Cavalor Energy Booster (паста в туби), съдържащ електролити, както и допълнително витамини от група B и аминокиселини.

Състав и безопасност на продукта:

Electroliq Balance/Electrolyte Balance съдържа натрий, калий, магнезий, калций, витамин Е, витамин B15, лимонена киселина и декстроза.

Предимството на Electroliq Balance/Electrolyte Balance е приятният вкус, който стимулира апетита и гарантира, че електролитите ще бъдат лесно приети от коня.

Дозировка:

Electroliq Balance се смесва с водата за пиене или с храната: 30-50 мл/ден. Макс. 100 мл/ден, опаковка: 1000 мл бутилка с капачка за дозиране, 3000 мл бутилка
Electrolyte Balance: 50 грама прах, смесени в храната или разтворени във водата за пиене за едно животно на ден.
Максимална доза: 100 г за едно животно дневно.
Опаковка: 1 кг и 5 кг

Винаги давайте на коня обилно количество питейна вода, когато се изпотява!

Често задавани въпроси:

Защо трябва да избера формулирана електролитна смес вместо блок сол?

Балансираната електролитна смес съдържа много електролити и хранителни вещества, които компенсират загубата на електролити по време на тежки физически натоварвания. Обикновеният блок сол набавя само загубите на натриев хлорид.


Трябва ли да използвам електролити преди или след упражнения?

Електролитите се дават най-много един ден преди състезание, като цяло даването на електролити за по-продължителен период преди състезание не се препоръчва, по-подходящо е след като конете са направили някакво усилие.


Може да разгледате този продукт на сайта на производителя:
Cavalor - Electrolyte Balance
Цена: 75,20 лв. 80,00 лв.
бр.
Купи