0 Продукти в кошницата:

Безплатна доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ.

(не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").                                      

 ЗА ПОРЪЧКИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ ДО 50 лв. - 7 лв. доставка


ВАЖНО! Във връзка със засиленият интерес към поръчките за растения, същите се изпълняват в рамките на 7-10 работни дни. Правим всичко възможно този срок да бъде намален. Благодарим Ви за разбирането и търпението. ПРЕДЛАГАМЕ:

Изграждане на градински езера

Изграждане поливни системи

Изграждане и поддръжка на зелени площи


5%

ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСЪПКА

при вземане на поръчката от магазините ни в София.

(не важи за продуктите от категория "Градински мебели"!)

МАГАЗИНИ В СОФИЯ

Дианабад
ж.к. Дианабад, ул. Никола Габровски 39А

Мусагеница
 ж.к. Младост 1, район Мусагеница, бл. 110

Телефон: 

0893 565 994

 

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчаните продукти от наш магазин в гр. София - (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!!

 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.


 

 

Cavalor Strucomix Original Expert - натурална поддържаща храна за стари коне - 20 кг.

Cavalor Strucomix Original Expert - натурална поддържаща храна за стари коне - 20 кг.

Код: 472411

Cavalor Strucomix Original Expert - натурална поддържаща храна за коне - 20 кг.

ХАРАКТЕРИСТИКА НА ВИСОКО ВЛАКНА, ПРОИЗВЕДЕНА ЗА СТАРИ КОНЕ И ТВЪРДИ СЪДЪРЖАТЕЛИ

Индикация за употреба
Количество за 220 lbs. на живо телесно тегло в допълнение към най-малко 16,5 lbs. на фураж [сено]. Почивка / поддръжка: максимум 1.1 lbs; напрежение на светлината: максимум 1.3 lbs.

През цялата година е важно за спортистите да си вземат почивка и да се възстановят. След най-добро представяне или състезателен сезон, те трябва да забавят, да си почиват и да балансират тялото си. Този много необходим период за възстановяване също е от съществено значение за коня ви, тъй като състезателните свободни дни могат да бъдат преброени на пръстите на едната ръка в днешно време. Това е опасна еволюция, особено когато имате само един или два коня. Това е почти невъзможно да се запази в топ състояние през цялата година, защото непрекъснато "бутане" на кон често води до умора и лошо представяне. Чрез въвеждане на период на почивка от време на време, вие давате на коня шанс да си възвърне пълната си сила и след това отново да се представя най-добре. В действителност, честите периоди на възстановяване ще позволят на коня да се представя на най-високо ниво по-непрекъснато в дългосрочен план. За да получите максимални резултати от възстановителния период, подсилващото лечение с детоксикация, включително правилната храна и подходящи добавки, ще позволи на цялото тяло на коня да се възстанови и да си възвърне силата.

Не можете да изгорите свещта в двата края
Вашето собствено ваканционно време е идеалният момент, за да позволи на коня да се отпусне и да остави тялото да се детоксикира, за да може да се възстанови психически и физически. Физически, това означава мускули, сухожилия, стави и ... цялата вътрешна система, защото и храносмилателната му система, черният дроб и бъбреците имат много за обработка (т.е. концентрати и добавки) и се разграждат през цялата година (напр. Лекарства и собствени отпадъчни продукти).

Детоксикация: преработка на отпадъчни продукти
Особено по време на сезона на състезание, конят ви има какво да преработи. По време на тежки тренировки и работа, тялото произвежда много отпадъчни продукти. Като подкрепяте черния дроб и бъбреците, можете да помогнете на този процес на разграждане и да позволите на коня да подобри метаболизма на тези съединения. С детоксикация, вие ще почистите органите, които са движещата сила зад целия този процес, и ще стимулирате тяхната функция. По този начин вашият кон се възстановява от дълъг състезателен сезон и го подготвяте за предстоящия сезон.

Поддържайте коня си по време на детоксикация
Трябва ли вашият кон да остане в килима по време на детоксикация? Въобще не. За конете е важно да се движат. По време на детоксикационния период е важно да оставите коня си коня колкото е възможно повече. Вие ще трябва да разберете кой тип упражнение прави конете ви да се чувстват добре.

Важно е всеки кон да излиза на паша всеки ден по няколко часа. В допълнение към това, ежедневието ще се различава за всеки кон. Един кон може да се отпусне най-много, като направи някои лесни основи, без да се прекалява. Друг ще се възползват най-много от пътека в гората или на плажа. По време на възстановителния период избягвайте да го състезавате или транспортирате поне за няколко седмици. Към края на периода на детоксикация можете отново да се успокоите отново в по-интензивно обучение и да участвате в няколко състезания. Въпреки това, важно е периодът на детоксикация да продължи поне 6 седмици.

Здрава детоксикация със силата на фибри
Освен релаксация, естествената диета играе важна роля в живота на коня. Няма нищо по-приятно за вашия кон, отколкото да изрежете влакнести фуражи през целия ден. Това е нужда, която не изчезва, когато конят ви отнеме малко почивка. Напротив, чрез предлагането на основно фиброзна диета ще видите още по-добри резултати от периода на детоксикация и възстановяване. В края на краищата, храносмилателната система на коня има много какво да обработи по време на сезона на конкуренцията, като например големи количества храни с високо съдържание на захар и нишесте и добавки.

Освен това, честият транспорт и по-дългите периоди без фураж в комбинация със стрес често причиняват дисбаланс на деликатната чревна флора, което води до намалена функция на червата. Лошо функциониращият чревен тракт може да предизвика няколко здравословни проблеми, включително колики, язви, хлабави изпражнения и загуба на тегло. Но има още по-фини симптоми, които могат да бъдат следствие от лошо функциониращата храносмилателна система и свързаните с нея органи, включително черния дроб и бъбреците, като тъпа козина, лошо общо състояние и намалена работоспособност. Чревният тракт на коня играе важна роля в имунната система; следователно лошата чревна функция ще направи конете по-податливи на заболявания и наранявания.

На храносмилателния тракт на коня е разработена предимно груба храна, така че влакнестата диета е от съществено значение, за да позволи на червата да се отпуснат и да се възстановят за известно време при подготовката за следващия сезон на конкуренцията. Ето защо е най-добре да преминете към подходяща храна на сено и висококачествен концентрат, като Cavalor FiberForce, за около 6 седмици. Това ще запази ниските енергийни нива, ще осигури допълнителни смилаеми мазнини и фибри, като ограничи захарта и нишестето

Може да разгледате този продукт на сайта на производителя: