0 Продукти в кошницата:

Безплатна доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ.

(не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").                                      

 ЗА ПОРЪЧКИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ ДО 50 лв. - 7 лв. доставка


ВАЖНО! Във връзка със засиленият интерес към поръчките за растения, същите се изпълняват в рамките на 7-10 работни дни. Правим всичко възможно този срок да бъде намален. Благодарим Ви за разбирането и търпението. ПРЕДЛАГАМЕ:

Изграждане на градински езера

Изграждане поливни системи

Изграждане и поддръжка на зелени площи


5%

ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСЪПКА

при вземане на поръчката от магазините ни в София.

(не важи за продуктите от категория "Градински мебели"!)

МАГАЗИНИ В СОФИЯ

Дианабад
ж.к. Дианабад, ул. Никола Габровски 39А

Мусагеница
 ж.к. Младост 1, район Мусагеница, бл. 110

Телефон: 

0893 565 994

 

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчаните продукти от наш магазин в гр. София - (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!!

 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.


 

 

Cedrus atlantica "pyramidalis" - Атласки кедър - височина на растението - 0.4 - 0.6 м.

Cedrus atlantica "pyramidalis" - Атласки кедър - височина на растението - 0.4 - 0.6 м.

Код: tree0077

Стойността на доставката не е включена в цената на този продукт. Растението се предлага вкоренено в саксия. При поръчка на по-големи количества предлагаме отстъпки от обявената тук цена. Свържете се с наш сътрудник за информация относно наличността на този продукт в момента. При търсене от ваша страна може да предложим растение с различен размер от обявеното. Иглолистно дърво с височина до 40м и широкопирамидална негъста корона, съставена от излизащи под остър ъгъл скелетни клони, чиито разклонения не лежат в една плоскост. Младите клонки са окосмени. Кората в млада възраст е гладка, а после силно се напуква. Листата са синкавозелени, до 25 mm дълги, твърди и четириръбести. Шишарките са дълги 5-7 cm, яйцевидноцлиндрични, светлокафяви. Семенните люспи са окосмени, широки 3,5 cm, със свободен край (незакрит от другите люспи) до 4-6 mm.

Атлаският кедър е разпространен в планините на Алжир и Източните части на Мароко (Атласките планини и Риф) при надморска височина от 1350 до 2000 т. Расте на различни почви: каменисти, варовити, мергелни, базалтови, гранитни или песъчливи. Той е сухоустойчив, светлолюбив, невзпскателен към почвените условия и сравнително топлолюбив, но по - студоустойчив в млада възраст от Ливанския кедър. У нас се отглежда на съшите места, където е култивира и ливанският кедър, като показва добър растеж Използва се в парковете и лесопарковете като ливанския кедър
Цена: 18,31 лв. 19,90 лв.
бр.
Купи