0 Продукти в кошницата:

Безплатна доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ.

(не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").                                      

 ЗА ПОРЪЧКИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ ДО 50 лв. - 7 лв. доставка


ВАЖНО! Във връзка със засиленият интерес към поръчките за растения, същите се изпълняват в рамките на 7-10 работни дни. Правим всичко възможно този срок да бъде намален. Благодарим Ви за разбирането и търпението. ПРЕДЛАГАМЕ:

Изграждане на градински езера

Изграждане поливни системи

Изграждане и поддръжка на зелени площи


5%

ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСЪПКА

при вземане на поръчката от магазините ни в София.

(не важи за продуктите от категория "Градински мебели"!)

МАГАЗИНИ В СОФИЯ

Дианабад
ж.к. Дианабад, ул. Никола Габровски 39А

Мусагеница
 ж.к. Младост 1, район Мусагеница, бл. 110

Телефон: 

0893 565 994

 

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчаните продукти от наш магазин в гр. София - (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!!

 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.


 

 

Contoneaster dammeri - Котонеастер - височина на растението - 0.2 - 0.3 м.

Contoneaster dammeri - Котонеастер - височина на растението - 0.2 - 0.3 м.

Код: tree0233

Стойността на доставката не е включена в цената на този продукт. Растението се предлага вкоренено в саксия. При поръчка на по-големи количества предлагаме отстъпки от обявената тук цена. Свържете се с наш сътрудник за информация относно наличността на този продукт в момента. При търсене от ваша страна може да предложим растение с различен размер от обявеното. Със своя хоризонтален или вертикален растеж котонеастерът е особено подходящ за това – да скрива подпорни стени, тераси или всякакви други несъвършенства, да придава обем в градината ни. Котонеастерът понася много добре подрязване. От него могат да се оформят прекрасни обемни форми, но не е подходящ за изрязване на строги фигури. Може да се засажда, като част от композиция, заедно с други декоративни растения, като обикновено се разполага най-отпред. Често се използва в алпинеуми и скални кътове. От някои видове може да се оформи дори дърво-бонзай. Котонеастерът расте бързо и покрива големи терени. Придава обем и гледан от далеч може да създаде представата за зелени вълни, преливащи по земята или стелещи се надолу през ръба на подпорната стена. На два пъти през годината котонеастерът е особено атрактивен – първо през май, когато се покрива с гъсти, малки, подобни на сняг цветове (бели или розови на цвят). Вторият път е през есента, когато връзва плодове – малки, червени топчета, които често се запазват през цялата зима. Повечето видове котонеастер са вечно зелени. При някои видове през есента листата почервеняват, а през зимата леко покафеняват, но почти никога не опадат напълно.
Цена: 8,65 лв. 9,40 лв.
бр.
Купи