0 Продукти в кошницата:
Категории

Високо качествени фуражи за риби от "COPPENS" Холандия

Безплатна доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ.

(не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").                                      

 ЗА ПОРЪЧКИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ ДО 50 лв. - 7 лв. доставка


5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчаните продукти от наш магазин в гр. София - (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!!

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.ПРЕДЛАГАМЕ:

Изграждане на градински езера

Изграждане поливни системи

Изграждане и поддръжка на зелени площи


5%

ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСЪПКА

при вземане на поръчката от магазините ни в София.

(не важи за продуктите от категория "Градински мебели"!)

МАГАЗИНИ В СОФИЯ

Дианабад
ж.к. Дианабад, ул. Никола Габровски 39А

Мусагеница
 ж.к. Младост 1, район Мусагеница, бл. 110

Телефон: 

0893 565 994

 

 

 

Златни рибки - микс - 5-7 см

Златни рибки - микс - 5-7 см

Код: 7l

Свържете се с наш сътрудник за да уточните условията по доставката. Местообитание: Получена е чрез дългогодишна селекция в древен Китай.

Оптимални условия:Отглеждаме ги в просторни аквариуми над 40 литра.Кръгли аквариуми са неподхотящи!Защото е желателна мощна аерация и филтрация,коята обаче да не създава прекалено движение на водата!Оптималната температура е стайна 16–23°С,неутрална рН 7,средна твърдост dH 5–15°H. Соленост 1-2‰ т.е. добавяме около 10 гр. сол на 10 л.вода, като за предпочитане е тя да не е йодирана,тъй като йода все пак дразни хрилете.Задължителна е седмичната частична подмяна на водата до 1/2 част с предварително престояла 24 часа. В горещите дни по-често!Чуствителни са на нитритно замърсяване.Въпреки,че водата може да е прозрачна нитритите не се виждат и ако не подменяме водата рибките бавно се тровят!

Храна: Всеяден вид,който лакомо поглъща храната.Съотношението между растителна(мека водна растителност, сварени ориз, соя, овесени ядки, трохи сухар) и животинска(дафния, тубифекс,ларви на комари) храна е 3:1. Трябва да се внимава да не се прехранва!Възрастните рибки издържат няколко седмичен глад.

Полов диморфизъм: Напролет мъжките имат бели брадавици на хрилното капаче и на предните гръдни перки,лъчите на които са леко изострени. За количество предлагаме допълнителна отстъпка по договаряне.
Цена: 4,14 лв. 4,50 лв.
бр.
Купи