0 Продукти в кошницата:

Безплатна доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ.

(не важи за поръчки с тегло над 20 кг., доставени до офис на ЕКОНТ, както и за поръчки над 2кг., доставени до частен адрес. Не важи и за продукти от категория "Градински Мебели").                                      

 ЗА ПОРЪЧКИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ ДО 50 лв. - 7 лв. доставка до офис на ЕКОНТ, а до частен адрес според тарифата на куриерската фирма.

ПРЕДЛАГАМЕ:

Изграждане на градински езера

Изграждане поливни системи

Изграждане и поддръжка на зелени площи


5%

ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСЪПКА

при вземане на поръчката от магазините ни в София.

(не важи за продуктите от категория "Градински мебели"!)

МАГАЗИН


 Градински център

с. Световрачене

ул. "Софийска" 39

Телефон: 

0893 565 994

 

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчаните продукти от наш магазин в гр. София - (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!!

 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.


 

 

Dichondra Silver Falls - 15-20 см.

Dichondra Silver Falls - 15-20 см.

Код: tree0214-666

Dichondra Silver Falls - 15-20 см.

Dichondra Silver Falls произвежда зашеметяващ дисплей в окачени кошници и контейнери. Този отличителен, устойчив на засушаване сорт създава сребърна водопад каскада. Превъзходен ефект в самата кошница или като фолио за други цветове при смесени насаждения. Ще получите пакет от 5 премиум висококачествени професионално произвеждани заводски растения. Всички поръчки са внимателно опаковани и доставени в нашата специално проектирана опаковка. Засадете растенията си в саксии с размер 9 сантиметра и ги израснете със защита от студено време, а след това изсипете, след като опасността от замръзване е преминала.
Цена: 8,90 лв.
бр.
Купи