0 Продукти в кошницата:

Безплатна доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ.

(не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").                                      

 ЗА ПОРЪЧКИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ ДО 50 лв. - 7 лв. доставка


ВАЖНО! Във връзка със засиленият интерес към поръчките за растения, същите се изпълняват в рамките на 7-10 работни дни. Правим всичко възможно този срок да бъде намален. Благодарим Ви за разбирането и търпението. ПРЕДЛАГАМЕ:

Изграждане на градински езера

Изграждане поливни системи

Изграждане и поддръжка на зелени площи


5%

ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСЪПКА

при вземане на поръчката от магазините ни в София.

(не важи за продуктите от категория "Градински мебели"!)

МАГАЗИНИ В СОФИЯ

Дианабад
ж.к. Дианабад, ул. Никола Габровски 39А

Мусагеница
 ж.к. Младост 1, район Мусагеница, бл. 110

Телефон: 

0893 565 994

 

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчаните продукти от наш магазин в гр. София - (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!!

 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.


 

 

Euonymus japonica microphyllus - Евонимус - височина на растението -  0.2 - 0.4 м.

Euonymus japonica microphyllus - Евонимус - височина на растението - 0.2 - 0.4 м.

Код: tree0282

Стойността на доставката не е включена в цената на този продукт. Растението се предлага вкоренено в саксия. При поръчка на по-големи количества предлагаме отстъпки от обявената тук цена. Свържете се с наш сътрудник за информация относно наличността на този продукт в момента. При търсене от ваша страна може да предложим растение с различен размер от обявеното. Евонимусът е една от най-популярните зеленини. Предпочитано е, защото става както за градинско отглеждане, така и за тераси. Едно от най-ценните му качества е, че през зимата издържа температури до -15 градуса. Единственото важно условие при отглеждането му на закрито е през топлите месеци да му се подсигури прохлада. Евонимусът има нужда от много влага през топлите месеци. Освен това преките слънчеви лъчи не му понасят. Той харесва повече шарената сянка. Задължително е и да има много чист въздух. Което означава, че дори да го посадите в саксия за дома, то непременно през лятото трябва да я извадите на открито. ръстта и коренът в никакъв случай не трябва да засъхват. Идеалната температура за зимуване е около 5 градуса, но и по-ниски ще му понесат. Пресаждането напролет е задължително. Идеална за целта е градинската пръст.
Цена: 8,65 лв. 9,40 лв.
бр.
Купи