0 Продукти в кошницата:

Безплатна доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ.

(не важи за поръчки с тегло над 20 кг., доставени до офис на ЕКОНТ, както и за поръчки над 2кг., доставени до частен адрес. Не важи и за продукти от категория "Градински Мебели").                                      

 ЗА ПОРЪЧКИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ ДО 50 лв. - 7 лв. доставка до офис на ЕКОНТ, а до частен адрес според тарифата на куриерската фирма.

ПРЕДЛАГАМЕ:

Изграждане на градински езера

Изграждане поливни системи

Изграждане и поддръжка на зелени площи


5%

ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСЪПКА

при вземане на поръчката от магазините ни в София.

(не важи за продуктите от категория "Градински мебели"!)

МАГАЗИН


 Градински център

с. Световрачене

ул. "Софийска" 39

Телефон: 

0893 565 994

 

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчаните продукти от наш магазин в гр. София - (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!!

 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.


 

 

Ferplast - ATLAS 20 PROFESSIONAL - Високо качествена, пластмасова транспортна чанта  за домашни любимци  - 37x58xh32 см. - (без колелцата)

Ferplast - ATLAS 20 PROFESSIONAL - Високо качествена, пластмасова транспортна чанта за домашни любимци - 37x58xh32 см. - (без колелцата)

Код: 73008999

Продукт от FERPLAST - световен лидер в производството на аксесоари за домашни любимци. Ferplast - ATLAS 20 PROFESSIONAL - Високо качествена, пластмасова транспортна чанта за домашни любимци - 37x58xh32 см. - (без колелцата)

Пластмасова чанта за котки и малки кучета, подходяща за пътуване с всякакви транспортни средства

Размери: 37x58xh32 cm

Гамата от транспортни клетки за домашни любимци Atlas Professional от Ferplast предлага модели, проектирани да пътуват безопасно и комфортно с най-често срещаните транспортни средства: кола, влак, кораб, а също и със самолет.
Предупреждение: не е гарантирано, че клетката ще се качи на борда, тъй като това зависи от преценката на авиокомпаниите. Преди да отпътувате с домашния си любимец, свържете се с авиокомпанията за информация относно неговите стандарти относно транспортирането на животни.

До добре познатите модели като Atlas 40, 50, 60 и 70, подходящи за средни и големи кучета, ние предлагаме и тези по-компактни версии: Atlas 10 Professional, Atlas 20 или 30 Professional. Първите два модела се препоръчват за малки кучета и котки, а моделът 30 е предназначен за малки и средни кучета или големи котки.

Всички клетки са изградени от твърда термопластична пластмаса с врата от стомана с покритие от пластмаса, снабдена с безопасно затваряне, лесна за използване и много сигурна: само завъртете дръжката, за да активирате четири точки за фиксиране, които закрепват вратата към основната конструкция, по този начин се избягва случайно отваряне по време на пътуването. Врата на транспортната клетка отговаря на действащите разпоредби на IATA, що се отнася до транспортирането на домашните животни.

Колелата не са задължителни и могат да бъдат закачени към дъното на клетката: комплект L440 e идеален за моделите Atlas 10, 20 и 30 Professional, включва 2 фиксирани колела и 2 въртящи се колела със спирачка.
Възможно е транспортната чанта да бъде окомплектована с меката възглавница.

Може да разгледате този продукт на сайта на производителя:
Ferplast ATLAS PROFESSIONAL
Цена: 85,26 лв.
бр.
Купи