0 Продукти в кошницата:

Безплатна доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ.

(не важи за поръчки с тегло над 20 кг., доставени до офис на ЕКОНТ, както и за поръчки над 2кг., доставени до частен адрес. Не важи и за продукти от категория "Градински Мебели").                                      

 ЗА ПОРЪЧКИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ ДО 50 лв. - 7 лв. доставка до офис на ЕКОНТ, а до частен адрес според тарифата на куриерската фирма.

ПРЕДЛАГАМЕ:

Изграждане на градински езера

Изграждане поливни системи

Изграждане и поддръжка на зелени площи


5%

ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСЪПКА

при вземане на поръчката от магазините ни в София.

(не важи за продуктите от категория "Градински мебели"!)

МАГАЗИН В СОФИЯ


 ж.к. "Мусагеница", бл. 110

Телефон: 

0893 565 994

 

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчаните продукти от наш магазин в гр. София - (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!!

 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.


 

 

Ferplast CAGE PIANO 5 BLACK - клетка за по-дребни декоративни  птици, 71х38х63 см

Ferplast CAGE PIANO 5 BLACK - клетка за по-дребни декоративни птици, 71х38х63 см

Код: 52062811

Продукт от FERPLAST - световен лидер в производството на аксесоари за домашни любимци. Ferplast CAGE PIANO 5 BLACK - клетка за малки птици, 71х38х63 см
Ferplast CAGE PIANO 5 BLACK е идеална, луксозна и просторна клетка за финки, канарчета, амадини и вълнисти папагали. В нея могат да живеят заедно няколко птички, тъй като клетката предоставя голямо пространство и по-голяма свобода на полета за вашите птици. Снабдена е с дръжка за лесно пренасяне и съдържа всички необходими аксесоари, за да се гарантира изключителното удобство на вашите птички. Комплектът от аксесоари включва хранилки с гумено покритие, пластмасови пръчки за кацане, поилка, играчка с огледало и звънче, щипка за зеленчуци. Удобна е за ежедневно почистване благодарение на изваждаща се табла в долната част. Високата основа спомага да се предотврати замърсяването извън клетката. Напълно разглобяема - лесно се транспортира или съхранява.
Може да разгледате този продукт на сайта на производителя:
FERPLAST PIANO 5
Цена: 293,68 лв.
бр.
Купи