0 Продукти в кошницата:

Безплатна доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ.

(не важи за поръчки с тегло над 20 кг., доставени до офис на ЕКОНТ, както и за поръчки над 2кг., доставени до частен адрес. Не важи и за продукти от категория "Градински Мебели").                                      

 ЗА ПОРЪЧКИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ ДО 50 лв. - 7 лв. доставка до офис на ЕКОНТ, а до частен адрес според тарифата на куриерската фирма.

ПРЕДЛАГАМЕ:

Изграждане на градински езера

Изграждане поливни системи

Изграждане и поддръжка на зелени площи


5%

ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСЪПКА

при вземане на поръчката от магазините ни в София.

(не важи за продуктите от категория "Градински мебели"!)

МАГАЗИН


 Градински център

с. Световрачене

ул. "Софийска" 39

Телефон: 

0893 565 994

 

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчаните продукти от наш магазин в гр. София - (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!!

 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.


 

 

Ferplast Giulietta 4 - клетка за малки птици - канарчета, финки, екзотични птици, 57х30х50см

Ferplast Giulietta 4 - клетка за малки птици - канарчета, финки, екзотични птици, 57х30х50см

Код: 52067017

Продукт от FERPLAST - световен лидер в производството на аксесоари за домашни любимци. Ferplast Giulietta 4 - клетка за малки птици - канарчета, финки, екзотични птици. Размери: 57х30х50см.
Giulietta е клетка за птици с основен, линеен дизайн, характеризираща се с конструкция изработена от здрав дървен материал. Дървесината се обработва със специална нетоксична водоустойчива бяла боя, латекс, използвайки методи за по-голяма издръжливост във времето.
Предлага се в среден или голям размер, подходящи за канарчета или малки екзотични птици. Дълбока дървена основа с подвижна пластмасова тава за лесно и бързо почистване. Малката входна врата е предназначена за ежедневните операции по поддръжката и почистването. В комплект с необходимите аксесоари, Giulietta е удобна и готова да посрещне вашите пернати приятели по всяко време: вътре ще намерите подвижни въртящи се хранилки, поилка, клипер за зеленчуци, както и гъвкави пластмасови модулни кацалки, което дава голяма свобода, тъй като можете да създавате форми, които предпочитате. По-големите модели Giulietta 5 и 6 имат и хубави люлки за игра.

Giulietta 5 и 6, например, са просторни клетки, които са подходящи за отглеждането на повече птици заедно. Всички клетки са изградени със здрава лакирана телена мрежа.
Може да разгледате този продукт на сайта на производителя:
FERPLAST GIULIETTA 4
Цена: 218,66 лв.
бр.
Купи