0 Продукти в кошницата:

Безплатна доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ.

(не важи за поръчки с тегло над 20 кг., доставени до офис на ЕКОНТ, както и за поръчки над 2кг., доставени до частен адрес. Не важи и за продукти от категория "Градински Мебели").                                      

 ЗА ПОРЪЧКИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ ДО 50 лв. - 7 лв. доставка до офис на ЕКОНТ, а до частен адрес според тарифата на куриерската фирма.

ПРЕДЛАГАМЕ:

Изграждане на градински езера

Изграждане поливни системи

Изграждане и поддръжка на зелени площи


5%

ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСЪПКА

при вземане на поръчката от магазините ни в София.

(не важи за продуктите от категория "Градински мебели"!)

МАГАЗИН В СОФИЯ


 ж.к. "Мусагеница", бл. 110

Телефон: 

0893 565 994

 

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчаните продукти от наш магазин в гр. София - (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!!

 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.


 

 

GARDENA PowerMax™ 42 - 1800 W - Електрическа косачка (5042)

GARDENA PowerMax™ 42 - 1800 W - Електрическа косачка (5042)

Код: gard5042

Високо качествен продукт от "Gardena", световен лидер в производството на продукти за градината. GARDENA PowerMax™ 42 - 1800 W - Електрическа косачка (5042)

Ефективно рязане и улавяне
Благодарение на системата CnC Plus, електрическата косачка оставя убедителни резултати. Благодарение на подобрената и насочена циркулация на въздуха значително по-голям брой тревисти резници достигат до тревата, така че много по-малко изпразване трябва да се прави по време на косене.

Ергономична дръжка
Дръжката с всички ергономични превключватели превръща функцията в удобна и изключително гъвкава. Ергономичната форма на хватката поддържа естествената стойка на ръката, което я прави особено лесна за натискане и маневриране на косачката. Косачката е гъвкава за работа и може да бъде разгъната на всяко място на дръжката.

Подходящ за всеки размер на тялото
Телескопичната ръкохватка може оптимално да се адаптира към размера на тялото. За пространствено-икономично съхранение и лесен транспорт Faltgestänge може лесно да се сгъва.

Лесно регулиране на височината на косене
Благодарение на централната настройка на височината QuickFit Plus е много лесно да нагласите височината на рязане с натискането на един бутон.

Мощен и много удобен - за грижа за големи тревни площи
Мощната електрическа машина за косене на трева GARDENA PowerMax ™ 1800/42 е идеална за грижи за големи тревни площи. Специално закалените ножове DuraEdge оставят оптимални резултати при рязане. Дръжката ErgoTec Plus е особено удобна и прави натискането на косачката изключително лесно и гъвкаво. Благодарение на QuickFit Plus височината на рязане може лесно да се регулира на 5 различни стъпки. Тревните трески по стените на корпуса гарантират, че тревата е просто коси по стените и бордюрите. Системата CnC Plus позволява оптимално рязане и улавяне и по този начин по-малко изпразване на уловителя. Благодарение на телескопичната дръжка и сгъваемата сгъваема връзка, косачката може да бъде перфектно приспособена към размера на тялото, лесно да се транспортира и съхранява по начин, спестяващ място.

Мощност 1800 W
Ширина на косене 42 см
Кош за трева 45 л
Височина на косене 20-60 мм
Тревна площ 800 м²
Тегло 14.3 кг

Гаранция: 24 месеца.

Може да разгледате този продукт на сайта на производителя:
GARDENA PowerMax™ 42
Цена: 617,13 лв.
бр.
Купи