0 Продукти в кошницата:

Безплатна доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ.

(не важи за поръчки с тегло над 20 кг., доставени до офис на ЕКОНТ, както и за поръчки над 2кг., доставени до частен адрес. Не важи и за продукти от категория "Градински Мебели").                                      

 ЗА ПОРЪЧКИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ ДО 50 лв. - 7 лв. доставка до офис на ЕКОНТ, а до частен адрес според тарифата на куриерската фирма.

ПРЕДЛАГАМЕ:

Изграждане на градински езера

Изграждане поливни системи

Изграждане и поддръжка на зелени площи


МАГАЗИН


 Градински център

с. Световрачене

ул. "Софийска" 39

Телефон: 

0893 565 994

 

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчаните продукти от наш магазин в гр. София - (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!!

 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.


 

 

  

Градина и хоби в София

 Зоомагазини Зоостраст започват дейността си през 2009 година, с основен предмет предлалагане на домашни любимци както и храни и аксесоари за тях. В момента фирмата потдържа в магазините си над 4000 различни артикула, като общо  предлаганите продукти са над 8000.
През годините успяхме да предложим на своите клиенти продукти покриващи максимално техните нужди и желания, като процеса на търсене и предлагане на нови артикули от наша страна е непрекъснат и постоянен.

В момента Зоомагазини Зоостраст предлагат широк набор продукти за вашите домашни любимци от висок, среден и нисък клас, като с това се надяваме да задоволим максимално изискванията и желанията на клиентите си. В тази сфера предлагаме продукти на доказани марки като Royal Canin, Eukanuba, Pro Plan, Jams, Ferplast, Sera, Tetra, JBL, Aquael, Padovan, Camon, Trixi, Karlie,  както и редица други продукти от по-ниските ценови класове.
Стремежът ни е да успеем да сме максимално близо до нашите клиенти и да успяваме максимално да удволетворим търсенето и желанията им както като качество и срокове на доставка, така и като цена. В тази връзка от 2012 стартирахме с Онлайн Зоомагазин Зоостраст в Internet пространството, с което се надяваме да улесним при поръчките и покупките  на сегашните си, а и нови клиенти от цялата страна.
От началото на 2013 г. разширихме нашите продуктови предложения и с широка гама продукти за Градината. По този начин се стремим да предоставим възможност на нашите клиенти да намерят желаните от тях продукти на конкурентни цени  с минимален разход на време.