0 Продукти в кошницата:

Безплатна доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ.

(не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").                                      

 ЗА ПОРЪЧКИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ ДО 50 лв. - 7 лв. доставка


ВАЖНО! Във връзка със засиленият интерес към поръчките за растения, същите се изпълняват в рамките на 7-10 работни дни. Правим всичко възможно този срок да бъде намален. Благодарим Ви за разбирането и търпението. ПРЕДЛАГАМЕ:

Изграждане на градински езера

Изграждане поливни системи

Изграждане и поддръжка на зелени площи


5%

ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСЪПКА

при вземане на поръчката от магазините ни в София.

(не важи за продуктите от категория "Градински мебели"!)

МАГАЗИНИ В СОФИЯ

Дианабад
ж.к. Дианабад, ул. Никола Габровски 39А

Мусагеница
 ж.к. Младост 1, район Мусагеница, бл. 110

Телефон: 

0893 565 994

 

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчаните продукти от наш магазин в гр. София - (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!!

 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.


 

 

Health Indicator - Бтрз индикатор за диагностициране на заболявания при котките - 200 гр.

Health Indicator - Бтрз индикатор за диагностициране на заболявания при котките - 200 гр.

Код: 602900

Health Indicator - Бтрз индикатор за диагностициране на заболявания при котките - 200 гр.

Индикаторът за заболявания за котка Health Indicator е иновация в грижата за уринарния тракт на мъркащия любимец. Засича аномалии в урината и показва, когато писаната трябва да отиде на лекар. Достатъчно е просто да се разстелете върху постелката за котешка тоалетна и да се изчака питомецът да се изпишка отгоре. Цветът на образувалото се петно показва дали е здрав.

Индикатор за заболявания за котка Health Indicator върви в комплект със специална карта, на която са обяснени значенията на различното оцветяване на урината. Тя се използва за сравнение с цвета на пробата. Синьото, зеленото, червеното и оранжевото са сигнал за потенциален проблем.

След приключване на теста индикаторът за заболявания за котка Health Indicator се разбърква с постелката. По този начин ще се абсорбират неприятните миризми. Може да се използва с всички постелки за котешка тоалетна.

Съвет: Индикаторът за заболявания за котка Health Indicator не може да постави диагноза на животното, но е добър ориентир относно здравословното му състояние.

Как да използвате индикатора за заболявания за котка Health Indicator?

Трябва да се използва в чиста котешка тоалетна. За целта измийте съда с мек препарат, изплакнете и подсушете. Избягвайте използването на силни почистващи препарати, защото остава миризма, която може да накара животното да спре да използва съда. След това напълнете тоалетната с обикновена постелка за котешка тоалетна и разпределете индикатора за заболявания за котка Health Indicator отгоре. След като котката си свърши работата, цветът на индикатора ще се промени на мястото, където се е изпишкала. После сравнете с цветовете от картата. Синьото и зеленото показват високо pH, а червеното и оранжевото - ниско рН.

Забележка: Само ветеринарният лекар може да постави диагноза. Индикаторът за заболявания за котка Health Indicator НЕ е за „диагностика у дома“ и НИКОГА не трябва да се използва като заместител на ветеринарните грижи! Ако смятате, че котката ви има проблеми със здравето или пикочните пътища, свържете се с вашия ветеринар, дори ако резултатът не показва цветове в ниските или високите стойности на pH.
Цена: 9,65 лв.
бр.
Купи