0 Продукти в кошницата:

Безплатна доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ.

(не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").                                      

 ЗА ПОРЪЧКИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ ДО 50 лв. - 7 лв. доставка


5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчаните продукти от наш магазин в гр. София - (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!!

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.ПРЕДЛАГАМЕ:

Изграждане на градински езера

Изграждане поливни системи

Изграждане и поддръжка на зелени площи


5%

ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСЪПКА

при вземане на поръчката от магазините ни в София.

(не важи за продуктите от категория "Градински мебели"!)

МАГАЗИНИ В СОФИЯ

Дианабад
ж.к. Дианабад, ул. Никола Габровски 39А

Мусагеница
 ж.к. Младост 1, район Мусагеница, бл. 110

Телефон: 

0893 565 994

 

 

 

INTEGRA Sensetive - високо качествен пастет за котки с чувствителен стомах с пуйка и ориз - 100 гр.

INTEGRA Sensetive - високо качествен пастет за котки с чувствителен стомах с пуйка и ориз - 100 гр.

Код: 90171

Висококачествени продукт за котки от "Animonda". INTEGRA Sensetive - високо качествен пастет за котки с чувствителен стомах с пуйка и ориз - 100 гр.
Пастет Integra Sensetive от Animonda Германия

Предлагат се:

агне + ориз - 100 гр.
пуйка + ориз - 100 гр.
пуйка + ориз - 200 гр.

INTEGRA® Sensitive

За алергични котки с чувствителен стомах

Точно както и хората, котките често реагират на замърсяването на околната среда.
Те стават малко по чувствителни към храната и получават алергии към различни съставки в храните.

Често те страдат при комбиниране на определени протеини и въглехидрати в храните. Тези съставки са несъвместими в хранителната им диета.

Най честите признаци на това са повръщане, меки изпражнения или диария. В този случай единствената ефективна помощ е да се хранят с храни, които имат само един източник на протеини и въглехидрати.

Това изискване стои в основата на разработката на INTEGRA® Sensitive

Дори и такава специално формулирана храна трябва да има превъзходен вкус за да може да съблазни чувствителната котка. INTEGRA® Sensitive доказва това.

Само един източник на протеин ( пуешко или агнешко месо ), само един източник на въглехидрати ( ориз )

С натурално масло от магарешки бодил, доставчик на ценни ненаситени мастни киселини – за гладка като коприна козина и здрава кожа.


Особено вкусни и леко смилаеми.

Препоръчителни дневни дажби за котки с тегло 3 – 5 кг. 200 - 325 гр.

***************************************************************
Animonda – Голямото име на деликатесна храна за домашни любимци

За много хора домашните любимци са част от семейството със статус на най добър приятел. В продължение на три поколения компанията “Stockmeyer Verwaltung AG” www.heristo.de израснала до един от водещите немски производители на висококачествено месо и месни деликатеси за хора. Част от този концерн е и Animonda GmbH., която има за цел благополучието на нашите домашни любимци, като насочва своите проучвания, производство и маркетинг към висококачествените храни за котки и кучета.
Продуктът е специално създаден от любители на животните, за които качеството на живот и добруването на домашните любимци е от изключително значение. За това те са създали продукт, с който да осигурят на своите любимци качественото хранене, като част от качественото съществуване.

Жизненост и здраве от купата за хранене

Всички продукти са създадени в съответствие със най новите научни открития засягащи здравето и чувствителността на животните: натурални свежи и абсолютно без никакви неразрешени оцветители и оцветители. Подбраните свежи съставки се подготвят толкова внимателно, че техните жизнени съставки остават почти непроменени. Гарантираме,че надписът върху опаковката наистина описва съдържанието. В разнообразната и добре балансирана програма на хранене на Animonda продуктите са формулирани, за да отговарят на специфичните изисквания на животните: възраст, тегло, активност, както и специални изисквания или обстоятелства като алергии, непоносимости или метаболични проблеми. Освен това сме развили и специални диети за домашни животни, страдащи от специфични проблеми.

Експерти в хранат за домашни любимци: опит и качество всеки ден

Процесът на производство е сертифициран съгласно стандарт за качество ISO 9001. Постоянно е под вътрешен и външен контрол и подлежи на внимателно научно наблюдение. В развитието на продуктите ветеринарите и експертите по хранене в Animonda си взаимодействат с водещи немски и европейски университети. Също така голям принос имат и развъдниците, и любителите на домашни животни, както и широкото ноухау в производството на хранителни продукти.
Цена: 2,09 лв. 2,20 лв.
бр.
Купи