0 Продукти в кошницата:

Безплатна доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ.

(не важи за поръчки с тегло над 20 кг., доставени до офис на ЕКОНТ, както и за поръчки над 2кг., доставени до частен адрес. Не важи и за продукти от категория "Градински Мебели").                                      

 ЗА ПОРЪЧКИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ ДО 50 лв. - 7 лв. доставка до офис на ЕКОНТ, а до частен адрес според тарифата на куриерската фирма.

ПРЕДЛАГАМЕ:

Изграждане на градински езера

Изграждане поливни системи

Изграждане и поддръжка на зелени площи


5%

ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСЪПКА

при вземане на поръчката от магазините ни в София.

(не важи за продуктите от категория "Градински мебели"!)

МАГАЗИН В СОФИЯ


 ж.к. "Мусагеница", бл. 110

Телефон: 

0893 565 994

 

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчаните продукти от наш магазин в гр. София - (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!!

 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.


 

 

JBL BioNitrat Ex - Биологичен филтърен материал за премахване на нитратите от водата - 240 mg. - нов код 6253600

JBL BioNitrat Ex - Биологичен филтърен материал за премахване на нитратите от водата - 240 mg. - нов код 6253600

Код: 6253500

Продуцт от JBL основен лидер в акваристиката и тераристиката - Биологичен материал за премахване на нитратите от водата - 240 mg.

JBL BioNitrat EX
Премахва основното хранително вещество от водорасли, нитрат, да излезе от водата. Работи изключително чрез нитрати елиминира бактерии, без използването на химически добавки или обменни продукти. Бактериите не се нуждаят от допълнително подхранване, като субстрат включва фуражите. Също така подходящ за използване в солена вода в комбинация с активния въглен JBL Carbomec ултра като след-филтър. Има два нитратни премахване в диапазона JBL: JBL NitratEX предлага бърза помощ и е незабавно в сила от първата минута. След капацитета обмен е изчерпан, трябва да се регенерира с разтвор на натриев хлорид (принцип йонообменна). JBL BioNitratEx е субстрат, който предвижда площ населено място и храна за нитрати елиминира бактерии. След определен период активиране (няколко седмици) бактериите разграждат нитрати в чисто физическо и биологична начин. Тези, които нямат време да чакат или които вече искате да почистите с нитрати от чешмяна вода трябва да изберете JBL NitratEX. JBL BioNitratEx в солена вода: В редки случаи на бактериален хранително вещество, което е включено в субстрата JBL BioNitratEx, могат да бъдат отмити. Това причинява помътняване бактериална в солена. Активният въглен хваща елуираните въглеродните атоми (източник на храна за бактериите) и предотвратява евентуална бактериална облачност във водата.

Може да разгледате този продукт на сайта на производителя:
JBL NitratEX