0 Продукти в кошницата:

Безплатна доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ.

(не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").                                      

 ЗА ПОРЪЧКИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ ДО 50 лв. - 7 лв. доставка


ВАЖНО! Във връзка със засиленият интерес към поръчките за растения, същите се изпълняват в рамките на 7-10 работни дни. Правим всичко възможно този срок да бъде намален. Благодарим Ви за разбирането и търпението. ПРЕДЛАГАМЕ:

Изграждане на градински езера

Изграждане поливни системи

Изграждане и поддръжка на зелени площи


5%

ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСЪПКА

при вземане на поръчката от магазините ни в София.

(не важи за продуктите от категория "Градински мебели"!)

МАГАЗИНИ В СОФИЯ

Дианабад
ж.к. Дианабад, ул. Никола Габровски 39А

Мусагеница
 ж.к. Младост 1, район Мусагеница, бл. 110

Телефон: 

0893 565 994

 

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчаните продукти от наш магазин в гр. София - (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!!

 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.


 

 

JBL PlaCollect - капан за планарии

JBL PlaCollect - капан за планарии

Код: 6145500

JBL PlaCollect - капан за планарии

Удобен и ефективен начин за улов на плоски червеи (planaria) без използване на химикали
Оборудвайте капана с хранителна примамка (JBL NovoTab), използвайте смукателна подложка и кабел, за да я окачите под ъгъл над дъното и изпразнете капана на следващия ден
Удобно изпразване на капана: отворете долния щепсел и горния винт и изплакнете с течаща вода
Напълно нетоксичен в сладководни и морски води
Съдържание на опаковката: 1 пълна капана Planaria (дължина 13 см) с прозрачен шнур и смукателна подложка за наклонено позициониране

Плоски червеи (Platyhelminthes):
Към този клас животни принадлежат непопулярните планарии, които понякога масово се размножават в аквариуми и след това могат да се превърнат в смущаващ вредител. Те най-често водят скрито съществуване и се появяват само през нощта. След като се използва капан за Planaria, много хора се изненадват колко плоски червеи се намират в техните аквариуми! Тъй като химичните средства срещу планариите имат предимно нежелани странични ефекти, капанът на JBL planaria е много добра алтернатива без вредни странични ефекти!

Плоски червеи в морска вода:
Flatworms в морската вода може да изглежда много красива, като плужеци. Но те също могат да причинят проблеми на коралите, когато те се увеличават тревожно и заразяват коралите. Има Turbellaria, които, особено добре замаскирани, дори не могат да бъдат намерени при по-близък поглед. Това също така включва напр. плосък червей, който може да зарази каменисти корали и да доведе до сериозни щети. Чрез йодна баня на засегнатия корал извън аквариума (2 ml Betaisodona / l) Turbellaria ще бъде парализиран и може да бъде промит със силна водна струя. Wrasse Pseudocheilinus hexataenia се счита за препоръчан естествен враг на избор, тъй като той дори може да разпознае съединители на червеи, за да ги изяде.

Може да разгледате този продукт на сайта на производителя:
JBL PlaCollect