0 Продукти в кошницата:

Безплатна доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ.

(не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").                                      

 ЗА ПОРЪЧКИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ ДО 50 лв. - 7 лв. доставка


ВАЖНО! Във връзка със засиленият интерес към поръчките за растения, същите се изпълняват в рамките на 7-10 работни дни. Правим всичко възможно този срок да бъде намален. Благодарим Ви за разбирането и търпението. ПРЕДЛАГАМЕ:

Изграждане на градински езера

Изграждане поливни системи

Изграждане и поддръжка на зелени площи


5%

ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСЪПКА

при вземане на поръчката от магазините ни в София.

(не важи за продуктите от категория "Градински мебели"!)

МАГАЗИНИ В СОФИЯ

Дианабад
ж.к. Дианабад, ул. Никола Габровски 39А

Мусагеница
 ж.к. Младост 1, район Мусагеница, бл. 110

Телефон: 

0893 565 994

 

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчаните продукти от наш магазин в гр. София - (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!!

 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.


 

 

Juniperus chinensis 'Hetzii' - хвойна - 20 - 40 см.

Juniperus chinensis 'Hetzii' - хвойна - 20 - 40 см.

Код: tree0034

Стойността на доставката не е включена в цената на този продукт. Растението се предлага вкоренено в саксия. При поръчка на по-големи количества предлагаме отстъпки от обявената тук цена. Свържете се с наш сътрудник за информация относно наличността на този продукт в момента. При търсене от ваша страна може да предложим растение с различен размер от обявеното. Стелещата хвойна е не по-висока от 30-40 см над земята. Расте повече на ширина и неусетно “приватизира” пространствата на бурени и плевели, като ги обезличава и чисти. Не изисква много специални грижи, освен ако почвата е много суха да се окопава и разрохква почвата около нея и да се полива с маркуч под храста, а не отгоре върху плоско полегналите стъбла с фините клончета по тях, които могат да прегорят от парещото слънце. При сушави години еднократно поливане сутрин рано или вечер веднъж в месеца е достатъчна поливка. Стелещата хвойна е красив иглолистен вечнозелен храст. На цвят варира от светло до наситенозелено и до синьо-зелено. Варира и по височина, защото градинарите са успели да получат освен полегнали форми и по-високи, средни над 50 см, и високи форми до един метър и повече. Стелещата хвойна е много зимоустойчива. За да се забелязва отдалеч е много подходящо в близост с нея да се разположи и една пирамидална хвойна, която с по-високия си ръст отдалеч гали погледа и акцентира, и подчертава чара на пълзящата хвойна.
Цена: 5,40 лв.
бр.
Купи