0 Продукти в кошницата:

Безплатна доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ.

(не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").                                      

 ЗА ПОРЪЧКИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ ДО 50 лв. - 7 лв. доставка


ВАЖНО! Във връзка със засиленият интерес към поръчките за растения, същите се изпълняват в рамките на 7-10 работни дни. Правим всичко възможно този срок да бъде намален. Благодарим Ви за разбирането и търпението. ПРЕДЛАГАМЕ:

Изграждане на градински езера

Изграждане поливни системи

Изграждане и поддръжка на зелени площи


5%

ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСЪПКА

при вземане на поръчката от магазините ни в София.

(не важи за продуктите от категория "Градински мебели"!)

МАГАЗИНИ В СОФИЯ

Дианабад
ж.к. Дианабад, ул. Никола Габровски 39А

Мусагеница
 ж.к. Младост 1, район Мусагеница, бл. 110

Телефон: 

0893 565 994

 

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчаните продукти от наш магазин в гр. София - (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!!

 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.


 

 

Mahonia japonica - Японската махония - височина на растението - 0.2 -0.4 м.

Mahonia japonica - Японската махония - височина на растението - 0.2 -0.4 м.

Код: tree0359

Стойността на доставката не е включена в цената на този продукт. Растението се предлага вкоренено в саксия. При поръчка на по-големи количества предлагаме отстъпки от обявената тук цена. Свържете се с наш сътрудник за информация относно наличността на този продукт в момента. При търсене от ваша страна може да предложим растение с различен размер от обявеното. Почти във всяка градина има части, които остават неогряти от слънцето. Това не значи, че не можем да ги направим красиви. Но тук естествено изниква въпросът – какво да засадим там? Малко са растенията, които се развиват добре на сянка. Махонията и по-точно Японската махония, е чисто сенколюбиво растение. За махонията може да се каже, че не само издържа на сянка, но откровено я предпочита. Махонията (Mahonia japonica) е вечно зелен декоративен храст, който може да достигне размерите на малко дърво с височина до 3-4 м. Както личи от името му, родината му е Япония и Китай. Цъфти през май-юни с много красиви, едри, лимонено жълти цветове, подобни на гроздове. През есента връзва тъмно сини, елипсовидни плодове. Ядливи са – от тях се приготвят напитки, сиропи и сладка. Махонията предпочита сенчести и влажни места. Издържа на студ, но при дълго задържане на минусови температури листата потъмняват, а под – 18⁰ по-младите клонки измръзват. Затова се отглежда по-често в по-топлите части на България – Черноморието и южните региони. Вирее, обаче и в София
Цена: 11,24 лв. 12,22 лв.
бр.
Купи