0 Продукти в кошницата:

Безплатна доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ.

(не важи за поръчки с тегло над 20 кг., доставени до офис на ЕКОНТ, както и за поръчки над 2кг., доставени до частен адрес. Не важи и за продукти от категория "Градински Мебели").                                      

 ЗА ПОРЪЧКИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ ДО 50 лв. - 7 лв. доставка до офис на ЕКОНТ, а до частен адрес според тарифата на куриерската фирма.

ПРЕДЛАГАМЕ:

Изграждане на градински езера

Изграждане поливни системи

Изграждане и поддръжка на зелени площи


5%

ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСЪПКА

при вземане на поръчката от магазините ни в София.

(не важи за продуктите от категория "Градински мебели"!)

МАГАЗИН


 Градински център

с. Световрачене

ул. "Софийска" 39

Телефон: 

0893 565 994

 

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчаните продукти от наш магазин в гр. София - (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!!

 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.


 

 

Nature's Protection 100% SALMON OIL - Високо качествена, незаменима хранителна добавка за кучета и котки - 100% масло от сьомга - 250 мл.

Nature's Protection 100% SALMON OIL - Високо качествена, незаменима хранителна добавка за кучета и котки - 100% масло от сьомга - 250 мл.

Код: NATPr0001-113

Nature's Protection 100% SALMON OIL - Високо качествена, незаменима хранителна добавка за кучета и котки - 100% масло от сьомга - 250 мл.

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА 100 СЬОМГОВО МАСЛО ЗА КОТКИ И КУЧЕТА
За котки и кучета

Броят на домашните любимци, които страдат от раздразнена, люспеста кожа, слаба и прекомерно падаща козина, непрекъснато нараства както в Литва, така и в света. За да разреши този проблем, тази хранителна добавка е създадена за кучета – натурално масло от сьомга NATURE’S PROTECTION 100% SALMON OIL. Това ценно чисто масло от сьомга е силно обогатено с Омега-3 и Омега-6 мастни киселини, които съдържат много предимства.

100% натурален състав. Особено ценно чисто масло от сьомга.
За правилните метаболитни процеси. Маслото от сьомга съдържа големи количества Омега мастни киселини (EPA и DPA), които са от съществено значение за осигуряване на гладки метаболитни процеси.
За поддържане на здрава кожа и козина. Омега-3 и Омега-6 мастните киселини, които са в състава на добавката, са особено полезни за поддържане на здрава кожа и козина, могат да помогнат за предотвратяване на кожни алергии.
За правилна сърдечно-съдова дейност.
За поддържане на здрави стави. Изследванията показват, че EPA (ейкозапентаенова киселина) и DHA (докозахексаенова киселина) могат да помогнат за поддържането на здрави стави и могат да потушат възпалението, поради което се развиват ставни заболявания.
Подобряване на вкуса и мириса на фуража. Препоръчва се смесването на масло от сьомга с храната, в резултат на което дори и най-придирчивите домашни любимци с удоволствие ще се насладят на храната си.

Омега-3 и Омега-6 мастните киселини, които са в състава на натуралното масло от сьомга, подобряват правилната сърдечно-съдова дейност. Омега-3 мастните киселини са важна съставка на мембранната структура на здравите клетки; така те могат да подобрят имунитета.

Омега-3 и Омега-6 мастните киселини, които са в състава на добавката, са особено полезни за поддържане на здрава кожа и козина, могат да помогнат за предотвратяване на кожни алергии. В допълнение, маслото от сьомга стимулира производството на колаген, който е жизненоважен за поддържане на еластична кожа.

Изследванията показват, че EPA (ейкозапентаенова киселина) и DHA (докозахексаенова киселина) могат да помогнат за поддържането на здрави стави и могат да потушат възпалението, поради което се развиват ставни заболявания.

Състав: 100% масло от сьомга.

Може да разгледате този продукт на сайта на производителя:
NATURE'S Protection
Цена: 25,75 лв.
бр.
Купи