0 Продукти в кошницата:

Безплатна доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ.

(не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").                                      

 ЗА ПОРЪЧКИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ ДО 50 лв. - 7 лв. доставка


ВАЖНО! Във връзка със засиленият интерес към поръчките за растения, същите се изпълняват в рамките на 7-10 работни дни. Правим всичко възможно този срок да бъде намален. Благодарим Ви за разбирането и търпението. ПРЕДЛАГАМЕ:

Изграждане на градински езера

Изграждане поливни системи

Изграждане и поддръжка на зелени площи


5%

ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСЪПКА

при вземане на поръчката от магазините ни в София.

(не важи за продуктите от категория "Градински мебели"!)

МАГАЗИНИ В СОФИЯ

Дианабад
ж.к. Дианабад, ул. Никола Габровски 39А

Мусагеница
 ж.к. Младост 1, район Мусагеница, бл. 110

Телефон: 

0893 565 994

 

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчаните продукти от наш магазин в гр. София - (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!!

 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.


 

 

Sera bactopur direct - при бактерилани заболявания - 24 таблетки

Sera bactopur direct - при бактерилани заболявания - 24 таблетки

Код: 121515

Продукт от SERA - световен лидер в производството на аксесоари и храни за декоративни и езерни риби. Продукт от SERA - световен лидер в производството на аксесоари и храни за декоративни и езерни риби. Предлага се в разфасовки от 8, 24 и 100 таблетки.
Информация при употреба : Болестотворни бактерии присъстват във всеки аквариум, но имунната система на рибките ги защитава то тях. Лоши условия, стрес и неправилно хранене, може да доведат до отслабване на имунната система. Бактериите причиняват много заболявания, които често са трудни за откриване. Възможно е рибките вторично да се инфектират от бактерии по време на друго заболяване или след него, когато защитните и сили са все още слаби. За това препоръчваме профилактично и след прекарана болест използването на Sera fishtamin и Sera activant. При по дълги периоди на стрес е възможно вътрешните органи на рибката да се инфектират с бактерии. Симптомите са загуба на апетит, подут корем, настръхнали люспи и в напреднал стадий пълна апатия и неконтролирани движения. Може да се прояви и само един от тези симптоми или да са в различна комбинация. Със Sera baktopur direct може да лекувате и пролетна вироза, еритродерматит и водянака при езерни рибки и витилиго, гниене на плавниците, бактериално гниене на хрилете и инфекции от Columnaris в аквариума.

Инструкция за употреба : Sera baktopur direct може да уреди и полезните бактерии във филтъра и общия аквариум. Може да проведете лечението в отделен аквариум. Ако добавите лекарството в общия аквариум е необходимо да извадите филтъра и да го оставите да работим в кофа с вода от аквариума. Преустановете добавянето на СО2 и филтруването с активен въглен . Добавете по една таблетка на всеки 50 литра вода . Аерирайте добре. След три дни сменете 50 % от водата. При наличие на симптоми на болестта повторете лечението. Ако симптомите на болестта останат , разтворете една таблетка Sera baktopur direct в два литра вода и пуснете рибката там за 30 мин. И после я пуснете в аквариума и добавете по една таблетка Sera baktopur direct на всеки 50 л. вода. След оздравяването трябва да обработите водата със Sera aqutan, Sera nitrivec и да филтрувате през Sera super carbon
Sera baktopur direct не се понася добре от безгръбначните в морския аквариум. Лекувайте морските рибки само в отделен ( карантинен ) аквариум.
Състав : Nifurpirinol 27.6 мг. Свързващи вещества до 1 гр.
Не използвайте след срока на годност .
Съхранявайте в недостъпно за деца място и животни място . Не използвайте при животни за човешка консумация . Съхранявайте на тъмно при стайна температура ( 15 – 25 % )
Цена: 30,13 лв. 32,40 лв.
бр.
Купи