0 Продукти в кошницата:

Безплатна доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ.

(не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").                                      

 ЗА ПОРЪЧКИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ ДО 50 лв. - 7 лв. доставка


ВАЖНО! Във връзка със засиленият интерес към поръчките за растения, същите се изпълняват в рамките на 7-10 работни дни. Правим всичко възможно този срок да бъде намален. Благодарим Ви за разбирането и търпението. ПРЕДЛАГАМЕ:

Изграждане на градински езера

Изграждане поливни системи

Изграждане и поддръжка на зелени площи


5%

ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСЪПКА

при вземане на поръчката от магазините ни в София.

(не важи за продуктите от категория "Градински мебели"!)

МАГАЗИНИ В СОФИЯ

Дианабад
ж.к. Дианабад, ул. Никола Габровски 39А

Мусагеница
 ж.к. Младост 1, район Мусагеница, бл. 110

Телефон: 

0893 565 994

 

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчаните продукти от наш магазин в гр. София - (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!!

 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.


 

 

Sera feed A plus - Автоматична хранилка за продължително, сигурно и точно хранене на вашите рибки

Sera feed A plus - Автоматична хранилка за продължително, сигурно и точно хранене на вашите рибки

Код: 121948

Продукт от SERA - световен лидер в производството на аксесоари и храни за декоративни и езерни риби. Sera feed A plus - Автоматична хранилка за продължително, сигурно и точно хранене на вашите рибки

sera feed A plus

Хранилка за продължително, сигурно и точно хранене на Вашите рибки, когато нямате възможност да ги храните. Хранилката отпуска премерено количество храна (предварително зададено от Вас) от 1 до 6 пъти дневно. serafeed A е идеална за заети акваристи, които нямат време или не могат да хранят рибките си в определено време.Поставяне на батерията: Отстранете контейнера за храна (1), отворете капачето (2), поставете батерия ( размер АА) в правилен поляритет (3), затворете. Въртящия се накрайник на таймера (4) показва дали батерията е добре.Зареждане с храна: * Махнете капачката(5), от контейнера. Ако регулатора на дозирането(10) падне, поставете го обратно. Напълнете с храна(6).. * Поставете капака обратно на контейнера, символа „UP” да сочи нагоре(7). * Поста-вете контейнера обратно на въртящата ос на таймера(8). Нивото на храната трябва да е мужду „min” и “max” (9). * Нагласете количеството храна с регулатора на дозирането (10).Нагласяне на таймера: * Отстранете предпазния капак (11), и нагласете текущото време чрез въртящата кнобка (12). Точното време трябва трябва да бъде точно под кнобката над таймера(13) . * Поставете червените игли в таймера на желаното време за хранене(14). Пускането на храната се определя от тези игли в определеното от тях време. Комплекта има 6 игли. * Можете да направите допълнително хранене по всяко време чрез кнобката за ръчно стартиране(13).Забележка: 1. Контейнера за храна(1), трябва да бъде абсолютно сух и чист преди да поставите нова храна. 2. Използвайте само суха храна в нормален размер. Препоръчваме sera vipagran , sera vipan. Вие можете да предотвратите сбиването на храната в контейнера, като подвържите въздух от sera air 110 чрез щуцера(15). 3. Избягвайте места с висока температура. Не разбърквайте силно храната. Температурна граница: до 50˚С.Важно: Изхвърляйте изхабените батерии съгласно дейставщите разпоредби само в контейнерите за отпадъци.

Изхвърляне на уреда: Електро – електронни уреди не трябва да се изхвърлят при домашните отпадъци. Ако той трябва да се изхвърли, поребителя е длъжен да го предаде в най-близкия пункт за тези отпадъци или изхвърли в контейнер с нужното обозначение за тези отпадъци. Това гарантира незамърсяването на околната среда.Гаранция: Ако указанията се следват точно, хранилката ще работи без проблеми. Гаранцията е валидна 24 месеца след датата на покупка. Касовият бон се използва за удостоверяване на покупката.Без наличие на касов бон гаранцията не се признава. Ние сме отговорни за безупречната доставка. Нормално износвяеми части не се покриват от гаранцията, напр.батерията. При дефект ние препоръчваме да се отнесете до търговеца от който сте закупили уреда. Той трябва да прецени за основателността на гаранцията. При изпращане до нас за съжаление трябва да ви начислим транспортните разходи. Отговорността се покрива само до размера на покупката. Гаранцията не покрива повреди, предизвикани от неправилна употреба и техните последствия. В случай на повреда, моля свържете се с вашия продавач.
Цена: 69,85 лв.
бр.
Купи