0 Продукти в кошницата:

Безплатна доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ.

(не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").                                      

 ЗА ПОРЪЧКИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ ДО 50 лв. - 7 лв. доставка


ВАЖНО! Във връзка със засиленият интерес към поръчките за растения, същите се изпълняват в рамките на 7-10 работни дни. Правим всичко възможно този срок да бъде намален. Благодарим Ви за разбирането и търпението. ПРЕДЛАГАМЕ:

Изграждане на градински езера

Изграждане поливни системи

Изграждане и поддръжка на зелени площи


5%

ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСЪПКА

при вземане на поръчката от магазините ни в София.

(не важи за продуктите от категория "Градински мебели"!)

МАГАЗИНИ В СОФИЯ

Дианабад
ж.к. Дианабад, ул. Никола Габровски 39А

Мусагеница
 ж.к. Младост 1, район Мусагеница, бл. 110

Телефон: 

0893 565 994

 

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчаните продукти от наш магазин в гр. София - (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!!

 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.


 

 

Sera Phyto Med Baktazid - Ефективен медикамент срещу външни бактериални инфекции на кожата и хрилете на аквариумните, езерните и морските риби - 30 мл.

Sera Phyto Med Baktazid - Ефективен медикамент срещу външни бактериални инфекции на кожата и хрилете на аквариумните, езерните и морските риби - 30 мл.

Код: 121546

Продукт от SERA - световен лидер в производството на аксесоари и храни за декоративни и езерни риби. Sera Phyto Med Baktazid - Ефективен медикамент срещу външни бактериални инфекции на кожата и хрилете на аквариумните, езерните и морските риби - 30 мл.

Билковото лекарство Sera Phyto Med Baktazid съдържа високоефективно масло от мащерка Thymus vulgaris L., Thymus zygis L като средство за лечение на бактериални кожни възпаления, причинени от бактерии Aeromonas, Pseudomonas или Vibrio, както и гниене на перките на декоративни риби сладководни аквариуми и в езера.

Не се налага регулиране на параметрите и подмяната на водата!

ВИЖ ВИДЕОТО!

Опаковката от 30 мл е достатъчна за 400 - 600 литра аквариумна вода. Безопасна диагноза на външна бактериална инфекция може да се получи чрез микроскопско изследване на кожни или хрилни натривки. Sera Phyto Med Baktazid се характеризира с висока ефективност и се понася добре от третираната риба, както и от охлюви и други безгръбначни.
Цена: 29,10 лв.
бр.
Купи