0 Продукти в кошницата:

Безплатна доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ.

(не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").                                      

 ЗА ПОРЪЧКИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ ДО 50 лв. - 7 лв. доставка


ВАЖНО! Във връзка със засиленият интерес към поръчките за растения, същите се изпълняват в рамките на 7-10 работни дни. Правим всичко възможно този срок да бъде намален. Благодарим Ви за разбирането и търпението. ПРЕДЛАГАМЕ:

Изграждане на градински езера

Изграждане поливни системи

Изграждане и поддръжка на зелени площи


5%

ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСЪПКА

при вземане на поръчката от магазините ни в София.

(не важи за продуктите от категория "Градински мебели"!)

МАГАЗИНИ В СОФИЯ

Дианабад
ж.к. Дианабад, ул. Никола Габровски 39А

Мусагеница
 ж.к. Младост 1, район Мусагеница, бл. 110

Телефон: 

0893 565 994

 

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчаните продукти от наш магазин в гр. София - (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!!

 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.


 

 

Скалария - Pterophyllum mix - 3-4 см. - черна, бчла, шарена и др.

Скалария - Pterophyllum mix - 3-4 см. - черна, бчла, шарена и др.

Код: 42ll

Свържете се с наш сътрудник за да уточните условията по доставката. Скалариите (Pterophyllum) са род лъчеперки от семейство Цихлиди (Cichlidae). Включва три вида, разпространени в басейните на реките Амазонка, Ориноко и Есекибо в Южна Америка. Отглеждат се като декоративни рибки.
Отглеждат се лесно в големи аквариуми. Рибките са всеядни, хранят се както с жива, така и с растителна храна. За размножаването е добре да се вземат 4-5 млади скаларии, защото индивидите си избират партньор. Териториални са, затова често навлизат в конфликт с други риби, навлезли в територията им.
Полът на скалаиите не е лесен за определяне - нямат изразен полов диморфизъм. Хвърлянето на хайвер става със смяна на вода и добавяне на прясна такава. Двойката почиства листо на широколистно растение и женската хвърля хайвера. След оплождането е препоръчително добавянето на трипафлавин - той предпазва от появата на гъбички и отмирането на хайвера. След 2 дни малките се излюпват, а родителите ги пренасят на друг лист, докато личинките не започнат да плуват. Захранват се с артемия.
Цена: 4,42 лв. 4,80 лв.
бр.
Купи