0 Продукти в кошницата:

Безплатна доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ.

(не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").                                      

 ЗА ПОРЪЧКИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ ДО 50 лв. - 7 лв. доставка


ВАЖНО! Във връзка със засиленият интерес към поръчките за растения, същите се изпълняват в рамките на 7-10 работни дни. Правим всичко възможно този срок да бъде намален. Благодарим Ви за разбирането и търпението. ПРЕДЛАГАМЕ:

Изграждане на градински езера

Изграждане поливни системи

Изграждане и поддръжка на зелени площи


5%

ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСЪПКА

при вземане на поръчката от магазините ни в София.

(не важи за продуктите от категория "Градински мебели"!)

МАГАЗИНИ В СОФИЯ

Дианабад
ж.к. Дианабад, ул. Никола Габровски 39А

Мусагеница
 ж.к. Младост 1, район Мусагеница, бл. 110

Телефон: 

0893 565 994

 

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчаните продукти от наш магазин в гр. София - (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!!

 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.


 

 

Taxus baccata "Fastigiata" - Тис - височина на растението - 0.2 - 0.4 м.

Taxus baccata "Fastigiata" - Тис - височина на растението - 0.2 - 0.4 м.

Код: tree0475

Стойността на доставката не е включена в цената на този продукт. Растението се предлага вкоренено в саксия. При поръчка на по-големи количества предлагаме отстъпки от обявената тук цена. Свържете се с наш сътрудник за информация относно наличността на този продукт в момента. При търсене от ваша страна може да предложим растение с различен размер от обявеното. Вечно зелен и бавнорастящ. У нас е известен с народното наименование "Отровачка". Наименованието му идва от факта,че всички части с изключение на плода (арилус) са отровни. Тиса е двудомно растение. Мъжките дървета рано напролет образуват дребни шишарки, а женските на есен - дребни червени плодчета, всяко с едно семе в средата. Плодчетата са сладки и са любимо ястие на птиците. Ако решите да опитате плода на Тиса последвайте примера на птиците и изплюйте семето, то е отровно. Ако искате да отгледате този ценен вид садете на слънчеви или сенчести места в добре дренирани почви. Подходящ за оформяне на жив плет и Topiari. За жив плет садете растенията на разстояние 45-50см. Минималната температура, на която издържа е (-20С).
Цена: 8,23 лв. 8,95 лв.
бр.
Купи